Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Terrakottahunden" by Andrea Camilleri " eBook PDF Kindle ePub Free

Terrakottahunden

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Terrakottahunden
  • Author : Andrea Camilleri
  • Release Date : January 04, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4189 KB

Description

’Montalbano Ă€r det bĂ€sta
sĂ€llskap som finns.’

THE GUARDIAN



I samband med ett maffiamord fÄr kommissarie Montalbano tips om en vapengömma i en grotta. Vapengömman finns mycket riktigt dÀr, men Montalbano hittar ocksÄ nÄgot annat: En lönndörr leder till en inre grotta, dÀr polisen hittar de mumifierade kropparna efter ett ungt par. Troligen har de vilat i grottan sedan andra vÀrldskriget, omgivna av diverse föremÄl, inklusive en hund av terrakotta i naturlig storlek.

Montalbano överlÄter Ät sina kollegor att sköta utredningen av vapengömman och blir sjÀlv som uppslukad av detta femtio Är gamla fall. Samtidigt mÄste Montalbano Àven hantera kvinnorna i sitt liv: flickvÀnnen Livia, vÀnnen Ingrid samt den efterhÀngsna konstapeln Anna.

I Terrakottahunden introduceras Àven den hygglige men suverÀnt förvirrade konstapel Catarella. Givetvis hinner Montalbano, sin vana trogen, Àven avnjuta en och annan god mÄltid.
I översÀttning av Barbro Andersson.


»LĂ„gmĂ€ld spĂ€nning med sympatisk förstĂ„else för mĂ€nskliga svag­heter.« BÖRJE ISAKSON, DAGENS INDUSTRI



»Den lĂ€tt filosoferande humaniteten i Terrakottahunden ersĂ€tter pĂ„ ett befriande sĂ€tt den brutala cynism som i andra kriminalserier fĂ„r passera för klarsyn.« JESPER HÖGSTRÖM, SVD



ANDREA CAMILLERI [född 1925 pĂ„ Sicilien, numera bosatt i Rom] Ă€r en italiensk författare vars deckar­serie om kommissarie Mont­al­bano rönt enorma inter­nationella fram­gĂ„ngar, liksom den rad tv-filmer som baserats pĂ„ romanerna. Böckerna om den excentriske Mont­albano har sĂ„lts i över sexton miljoner exemplar vĂ€rlden över. Terrakottahunden [1996] Ă€r den andra boken i serien.


Download Ebook "Terrakottahunden" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Terrakottahunden" by Andrea Camilleri " eBook PDF Kindle ePub Free"